
Шоколадний пудинг
Популярний у всьому світі пудинг часто називають англійською кашею із сокири. І не дивно: його дійсно готують із продуктів, які потрапили під руку. Тому є у цієї страви одна чудова властивість: її практично неможливо зіпсувати. Раніше винахідливі британські господині пекли те, що зараз називають пудингом, із продуктів вчорашньої трапези. Часи дещо змінилися, рецепт вдосконалили, і зараз в нашій свідомості пудинг більше асоціюється із ніжним і повітряним десертом. І тут ми з Вами погодимося: Вашій увазі неперевершений шоколадний пудинг. Щоб мрії стали реальністю, Вам потрібен лише шоколад, цукор і яйця. І вуаля – прекрасне частування до приходу гостей готово.
Інгредієнти
Шоколад темний
160 г.
Цукор
60 г.
Шоколад молочний
60 г.
Яйце куряче
4 шт.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Кубики молочного шоколаду покласти на дно форми. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукром, білки збити в стійку піну.
02
Додати шоколад у жовтки, додати білки і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Вилити яєчно-шоколадну суміш у формочки і поставити в духовку. Запікати пудинг близько 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів