Шоколадний пудинг - Image

Шоколадний пудинг

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Популярний у всьому світі пудинг часто називають англійською кашею із сокири. І не дивно: його дійсно готують із продуктів, які потрапили під руку. Тому є у цієї страви одна чудова властивість: її практично неможливо зіпсувати. Раніше винахідливі британські господині пекли те, що зараз називають пудингом, із продуктів вчорашньої трапези. Часи дещо змінилися, рецепт вдосконалили, і зараз в нашій свідомості пудинг більше асоціюється із ніжним і повітряним десертом. І тут ми з Вами погодимося: Вашій увазі неперевершений шоколадний пудинг. Щоб мрії стали реальністю, Вам потрібен лише шоколад, цукор і яйця. І вуаля – прекрасне частування до приходу гостей готово.

Інгредієнти

Шоколад темний

160 г.

Цукор

60 г.

Шоколад молочний

60 г.

Яйце куряче

4 шт.

Етапи приготування

01

Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Кубики молочного шоколаду покласти на дно форми. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукром, білки збити в стійку піну.

02

Додати шоколад у жовтки, додати білки і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Вилити яєчно-шоколадну суміш у формочки і поставити в духовку. Запікати пудинг близько 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Шоколадний пудинг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua