
Закуска з перепелиних яєць і сьомги
Пропонуємо вашій увазі по істині царську закуску з перепелиних яєць і сьомги. Чому царську ? Та тому що на Київській Русі перепелині яйця подавалися на царський стіл . Російські царі їх дуже шанували . А все тому що корисні властивості перепелиних яєць були відомі людям багато століть тому. Перепелині яйця - це унікальний за своїми властивостями продукт. Тут є практично всі необхідні для людського організму речовини та мікроелементи. Сьомга теж дуже корисна риба , яка цінна насамперед своїм змістом поліненасиченої кислоти омега- 3 і не тільки. Тому вживання такої закуски принесе неймовірно позитивний ефект вашому здоров'ю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце перепелине 1шт
15 шт.
Огірки солені
100 г.
Сьомга шматок
120 г.
Сир вершковий Saint Andre 200г
100 г.
Ікра червона Шаланда Кета солона
50 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця зварити в підсоленій воді до готовності. Потім трохи охолодити яйця і очистити. Сир (твердий) нарізати пластинками. Огірки помити, нарізати скибочками.
02
Сьомгу нарізати пластинками. Рибою і сиром обгорнути яйця. На тарілку викласти огірки, на них трохи вершкового сиру, далі яйця з рибою. Прикрасити закуску зеленню і ікрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів