Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Торт "Мікадо"

Торт "Мікадо"

Торт "Мікадо" універсальний. Він має величезну кількість варіантів виконання. Інтернет рясніє чудовими рецептами, що не схожі один на один, але під назвою торт "Мікадо". Більшість з цих рецептів торту «Мікадо» дуже вдалі. Наш рецепт приготування торту "Мікадо" є оригінальним. Тому результат вас не може не порадувати. До слова сказати, торт "Мікадо" вважається вірменським десертом. Саме слово "мікадо" перекладається з японської як "високі ворота". Торт дійсно виправдовує цю назву, так як він має бути високим. Торт "Мікадо" має брата -це наш вітчизняний слов'янський медовик. Він печеться за таким же принципом, що і торт "Мікадо". Хто з них смачніше вирішувати вам.

Кількість порцій 12
Час приготування 210 хв

  1. 1. Сметана — 200 г.
  2. 2. Вершкове масло — 500 г.
  3. 3. Розпушувач — 1 ч. л.
  4. 4. Борошно — 3 ст.
  5. 5. Чорний шоколад — 100 г.
  6. 6. Какао — 4 ч. л.
  7. 7. Жовток — 2 шт.
  8. 8. Цукрова пудра — 1 ст.
  9. 9. Ванільний цукор — 2 ч. л.
  10. 10. Згущене молоко — 250 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для тіста розм'якшене масло збити зі сметаною. Розпушувач з'єднати з борошном і додати в масляно-сметанну масу.

  2. Розділити тісто на 7 частин. Розкачати кулі і відкласти в холодильник на 60 хвилин.

  3. Після цього з коржів розкачати пласти завтовшки 3 мм., викласти на деко, застелене пергаментом і випікати в духовці 10 хвилин при температурі 200°С кожен пласт.

  4. Для крему з'єднати жовтки, додати ванільний цукор, какао-порошок, цукрову пудру і розтерти вінчиком до білого кольору.

  5. Потім додати масло, кімнатної температури і добре перемішати. Додати в масу згущене молоко.

  6. Готові коржі змастити кремом. Скласти один на один і посипати зверху тертим чорним шоколадом. Можна додати трохи какао.