
Імбирний пунш з бурбоном
Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.
Інгредієнти
Лимонний сік
200 мл.
Мед
200 г.
Корінь імбиру
2 см.
Апельсиновий фреш
1200 мл.
Грушевий фреш
400 мл.
Бурбон
1 л.
Лимон
2 шт.
Вода
800 мл.
Лід
за смаком
Етапи приготування
01
Корінь імбиру натерти на дрібну терку.
02
У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.
03
Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.
04
Лимони помити і нарізати кружечками.
05
У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.
06
Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів