Гоголь-моголь - Image

Гоголь-моголь

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

О, гоголь- моголь - це, звичайно ж, смак дитинства. Кожному напевно мама робила такий міні-десертик. Всім він здавався дуже солодким і смачним, але він ще й корисний. Адже яйце - це природний білок для організму. Два основних компоненти - це яйце і цукор. Але існує безліч варіацій гоголя-моголя, з додаванням різних компонентів. Наприклад, в нашому рецепті він виходить більш "дорослим", адже тут додають ром і бренді. Виходить вже легкий алкогольний напій, навіть коктейль. Можна також додавати біле вино, мед, какао, фруктові соки. Все залежить від віку ваших гостей або ваших бажань. Але наш "дорослий" гоголь-моголь цілком може скрасити вашу вечерю.

Інгредієнти

Цукор

100 г.

Яйце куряче

4 шт.

Ром

100 мл.

Молоко

300 мл.

Вершки 35%

100 мл.

Горіх мускатний

5 г.

Бренді

100 мл.

Етапи приготування

01

Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з половиною цукру. Білки збити з цукром в пишну масу. Змішати білки з жовтками.

02

Збити, додати ром. Продовжуючи збивати, додати молоко, бренді, а потім вершки. Розлити гоголь-моголь по келихах і посипати мускатним горіхом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Гоголь-моголь – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua