Салат з морквою, сиром і кефіром  - Image

Салат з морквою, сиром і кефіром

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Цікавий варіант легкого, корисного, дієтичного салатику. А цікавий він тим, що в якості заправки використовується не майонез, і навіть не суміш оливкової олії і оцту. Заправляється наш салат знежиреним кефіром з петрушкою (можете використовувати будь-яку дрібно нарубану зелень). Завдяки цьому дивовижному експерименту навіть така звичайна страва перетворюється на справжню кулінарну вишуканість. Гармонійне поєднання кислих антонівських яблучок, солодкого болгарського перчика і ніжного сиру не залишить нікого байдужим. Якщо Ви не вражені пропонованою нами заправкою, кефір можете замінити натуральним йогуртом без добавок або навіть жирною сметаною або майонезом – все залежить від Ваших смакових уподобань.

Інгредієнти

Морква

400 г.

Яблука

200 г.

Сир твердий

100 г.

Перець болгарський

60 г.

Кефір

20 мл.

Петрушка

30 г.

Етапи приготування

01

Моркву і яблука помити, очистити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці.

02

Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

03

Змішати кефір з петрушкою. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Салат з морквою, сиром і кефіром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua