Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом - Image

Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Десерти з фруктів і ягід - це не тільки ласощі, але і здорова їжа. Рецептів таких десертів так само багато, як і різновидів фруктів та ягід. Бархатистий плід інжиру - незвичайний сезонний продукт, який має терпкий солодкий смак, довгу історію і безліч корисних властивостей. У запропонованому рецепті можна використовувати сушений інжир. Існує думка, що якісний сушений інжир смачніший, ніж свіжий. Сушений інжир є рекордсменом серед інших сухофруктів за вмістом клітковини, у зв'язку з цим його вживання гарантує відчуття ситості і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Припущений в червоному вині інжир з ванільним морозивом порадує своїм смаком і ароматом.

Продукти для рецепту

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
419.00

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л

3 л

Інгредієнти

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л

300 мл.

Мед Літній Мед 750г

2 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Інжир сушений

110 г.

Кориця Badia палички 14,2г

1 шт.

Гвоздика Auchan 10г

2 шт.

Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.

02

Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.

03

Перекласти інжир в миску зі сковороди.

04

Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.

05

Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв