Сливи з малиною в солодкому вині - Image

Сливи з малиною в солодкому вині

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Вашій увазі чудова ідея для літнього фруктово-ягідного десерту – сливи з малиною в солодкому вині. Дуже смачно, вишукано і пікантно. Пряні спеції кориця і ваніль, а також червоне десертне вино надають ласощам незабутній аромат і божественний смак, який нікого не залишить байдужим. А найголовніше, що Вас приємно порадує – таку смакоту можна подавати як самостійний десерт або використовувати в якості соусу-прикраси для морозива, готових пирогів і тортиків, поливаючи їм зверху. У першому випадку страву можна вживати гарячею, у другому – бажано дати охолонути в холодильнику. Майте на увазі, «п'яні» фрукти завжди ідеально підходять для завершення романтичної вечері.

Інгредієнти

Сливи

1.35 кг

Вино десертне червоне

570 мл

Ванілін

10 г

Кориця (палички)

2 шт,

Цукор

75 г

Крохмаль

10 г

Малина

300 г

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 180 гр С. Покласти сливи, ваніль і палички кориці в керамічну форму для духовки розміром 25х20 см, залити вином, змішаним з цукром. Поставити в середину духовки і запікати 40 хв, не накриваючи, повернувши сливи у вині один раз.

02

Потім дістати форму з духовки, злити сливи, прибрати корицю, перелити соус в каструлю. Довести до кипіння і дати трохи покипіти протягом 5 хв.

03

Потім змішати крохмаль з невеликою кількістю води, додати в решту соусу і збити вінчиком. Довести до кипіння, постійно збиваючи вінчиком, готувати, поки він не загусне. Потім додати малину, полити сливи з малиною соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Сливи з малиною в солодкому вині – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua