Сливовий пиріг з фісташками - Image

Сливовий пиріг з фісташками

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Стигла слива поряд з яблуками – досить-таки частий гість у всіляких десертах, починаючи з домашніх мусів і закінчуючи випічкою. А все завдяки її відмінним смаковим якостям, щільній текстурі і ніжній м'якоті. Зверніть увагу на пропонований рецепт сливового пирога з фісташками. Приготування не забере у Вас багато часу і клопоту, зате результат, який Ви отримаєте всього через півгодини – приємно здивує. Пиріг підкуповує з першого погляду: спочатку ефектним виглядом, потім – неповторною палітрою смаків. Розсипчасте фісташкове тісто (фісташки можна замінити волоськими горіхами, мигдалем, фундуком), що тане в роті, соковита сливова «верхівка», присипана цукровою пудрою, нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти

Сливи

300 г

Борошно пшеничне

50 г

Фісташки

100 г

Яйце куряче

6 шт.

Молоко

200 мл

Цукор

50 г

Масло вершкове

10 г

Етапи приготування

01

Збити яйця з цукром в пишну піну. Додати по трохи просіяне борошно і продовжувати збивати міксером. Далі додавати молоко, збиваючи. Фісташки помістити в чашу блендера і подрібнити. Додати фісташки в тісто.

02

Духовку розігріти до 200 градусів. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Змастити форму вершковим маслом, викласти на дно половинки слив і залити їх тістом. Поставити форму в духовку на 20-25 хвилин. Після приготування дати пирогу охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Сливовий пиріг з фісташками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua