Груші «Рішельє» - Image

Груші «Рішельє»

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Іноді дуже хочеться якогось десерту, наприклад, після вечері. Адже, тільки уявіть собі, ви після ситної вечері сидите за переглядом улюбленого телесеріалу чи телепрограми, тримаєте в руках гарячий чай і ... І щоб такого приготувати солоденького на десерт? Не раз задавалися таким питанням багато господинь нашої країни. Ми вам у цьому завжди раді допомогти. Представляємо вашій увазі десерт з такою незвичайною назвою груші "Рішельє". Готується такий десерт не дуже довго і не дуже складно. Але смак десерту вийде дивовижним, м'яким, ніжним. Груші та абрикоси нададуть особливого аромату страві. Тому сьогодні ввечері ви будете сидіти з гарячим чаєм і шматочком десерту груші "Рішельє".

Продукти для рецепту

Груші Світ фруктів сушені різані 200г
112.20 - 130.40

Груші Світ фруктів сушені різані 200г

200 г

Інгредієнти

Груші Світ фруктів сушені різані 200г

1 кг

Рис пропарений

300 г

Масло вершкове домашнє

75 г

Мигдаль

60 г

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

3 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

150 г

Абрикос ананасовий

450 г

Борошно 7 1кг

10 г

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180 градусів. Зварити рис до готовності, додати 50 г м'якого масла. Мигдаль розмолоти в блендері або кавомолці і додати до рису. Груші помити, очистити, нарізати скибочками, видалити серцевину.

02

Абрикоси помити, видалити кісточки, подрібнити в блендері до стану пюре. Глибокий вогнетривкий посуд змастити маслом, присипати борошном і покласти в нього половину рису з мигдалем. Потім покласти шарами груші та абрикосове пюре. Покрити все рештою рису з мигдалем.

03

Жовтки розтерти з цукром, а білки збити в легку піну. Обидві маси перемішати і покрити цим рис. Запікати близько 15 хвилин у духовці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв