
М'ясо з айвою
Страви, у складі яких є м'ясо і фрукти – завжди ситні, пікантні і смачні. М'ясо з екзотичною айвою – не виняток. Айва – один з найбільш таємничих і унікальних фруктів, які відомі світу. Непримітний зовнішній вигляд твердого як камінь плоду має надто терпкий і в'язкий смак. З'їсти в сирому вигляді його практично неможливо. Але приготувавши цей фрукт з тушкованим м'ясом (краще всього використовувати свинячу вирізку), айва подарує страві шикарний букет неповторних ароматів і запахів. До того ж, цей дивовижний плід здатний зробити будь-яке м'ясо неймовірно ніжним і м'яким, а також нейтралізувати зайву жирність. Вам неодмінно варто спробувати цю вишукано-аристократичну страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
400 г
Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
400 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Сковорідку з олією розігріти. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Обсмажити м'ясо з усіх боків. Потім додати воду (щоб вона повністю покривала м'ясо) і тушкувати близько 50 хвилин.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору. Помити айву, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Додати до м'яса айву, цибулю, сіль і перець. Тушкувати ще близько 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів