
Лимонні млинці
Вам набридли звичайні класичні тонкі млинчики? І ви спантеличені питанням десерту? Тоді пропонуємо рецепт лимонних млинчиків. Це особливий вид тоненьких млинчиків, який відрізняється незвичайним смаком. Завдяки додаванню цедри в тісто, млинці виходять дуже ніжними і ароматними. Цедра додає млинцям освіжаючих ноток, і завдяки цьому вони мають такий витончений і вишуканий смак. Ці найніжніші млинці сподобаються всій вашій родині. Вони стануть вашим улюбленим сніданком або вечерею. А крім цього вони відмінно урізноманітнять вашу масницю. Млинці дуже добре поєднуються з какао, кавою або чаєм. Крім того, ви можете подавати їх зі сметаною. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Борошно
100 г.
Цукор
1 ст. л.
Масло вершкове
50 г.
Яйця
4 шт.
Молоко
300 мл.
Лимон
1 шт.
Цукрова пудра
за смаком
Соняшникова олія
30 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно з цукром і цедрою. Додати розтоплене вершкове масло і добре розмішати.
02
Додавати по одному яйцю, добре вимішуючи після кожного. Поступово влити молоко, добре перемішуючи, і залишити тісто на 30 хвилин.
03
Випікати млинці на пательні. Перед подачею на стіл, скропити млинчики лимонним соком і посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів