
Яблучний пиріг до чаю
У дощові осінні та холодні зимові вечори всі ми любимо почаювати. Але погодьтеся: цей процес буде подвійно, а то й втричі приємніше, якщо до чашечки гарячого, ароматного чаю є що-небудь солоденьке. Якщо Ви не бажаєте їсти покупні солодощі із сумнівним складом, пропонуємо Вам чудову альтернативу – спекти швидкий і простий пиріг за нашим рецептом. Особливих інгредієнтів він не вимагає, надмірних клопотів – теж. А якщо ще й друзі пообіцяли заскочити через годинку в гості – вирішено. Печемо яблучний пиріг до чаю. Задоволені обличчя і нескінченний потік компліментів на Вашу адресу ні на секунду не змусять засумніватися ні в геніальності цього рецепта, ні в Ваших кулінарних здібностях. Приємного чаювання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
225 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
400 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
225 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і корицею. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Яблука помити, очистити, нарізати шматочками. Духовку розігріти до 180 °C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину), викласти зверху яблука і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів