
Королевська ватрушка
Просто королівський пиріг, з великою кількістю ніжної сирної начинки, між шарами з м'яких і злегка хрустких крихт. Радимо взяти сир не знежирений, а 5-9% жирності, так начинка буде смачнішою. Якщо пиріг вам здасться не дуже цікавий, то додайте родзинки або горіхи, лимонну або апельсинову цедру, будь-які фрукти (особливо банани, груші, абрикоси, персики) або ягоди (але тоді додайте цукор, якщо вони кислі), сухофрукти (ідеально підійде курага) . Зверху можна присипати шоколадною крихтою, тертими горіхами, кокосовою стружкою (цей варіант у поєднанні з шоколадом буде дуже красиво виглядати). Подавайте його теплим, так буде смачніше.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
400 г.
Маргарин
150 г.
Цукор
150 г.
Сода
2 г.
Яйце куряче
1 шт.
Кисломолочний сир
250 г.
Етапи приготування
01
Просіяне борошно і заморожений маргарин розтерти в крихту (можна подрібнити в блендері). Змішати цукор (100 грам), соду, яйце (1/2) і додати до борошняної крихти. Довести все до однорідної консистенції.
02
Сир протерти через сито, додати 50 грам цукру і половину яйця. Добре перемішати (краще трохи збити міксером). Духовку розігріти до 220.
03
Половину крихт рівномірним шаром викласти у форму. Зверху розподілити всю начинку і посипати крихтами. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів