Пиріг з цукіні і фетою - Image

Пиріг з цукіні і фетою

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пиріг з цукіні і фетою виходить соковитим, ніжним і смачним. Цукіні з сиром фета – це просто чудове поєднання продуктів і легка їжа. Рецепт цього пирога дозволяє скоротити час на приготування страви. Кабачки цукіні є ніжніші за звичайні кабачки, тому готуються в 3 рази швидше, і не потрібно витрачати час на приготування тіста. Готовий пиріг нарізають шматочками і перекладають на блюдо. Подають страву охолодженою, з листям салату. Пиріг з цукіні і фетою досить є досить хорошим на смак і на наступний день.

Інгредієнти

Цукіні

300 г.

Борошно

150 г.

Розпушувач

5 г.

Цибуля

1 шт.

Сир твердий

100 г.

Бекон

2 скибочки

Яйця

5 шт.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Фета

100 г.

В'ялені томати

100 г.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 180°С. Застелити папером для випічки квадратну форму.

02

Цукіні і сир натерти на тертці. Бекон, фета, томати і цибулю дрібно покришити.

03

Змішати цукіні, борошно, розпушувач, цибулю, сир і бекон.

04

За допомогою вінчика змішати яйця і масло. Влити в суміш із цукіні. Перекласти тісто у форму. Зверху викласти фета і томати.

05

Випікати протягом 40 хвилин, поки пиріг не пропечеться в середині і не покриється золотистою скоринкою. Охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пиріг з цукіні і фетою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua