Абрикосово-горіхові тарталетки - Image

Абрикосово-горіхові тарталетки

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Як відомо, тарталетки - це маленькі кошики з тіста, які наповнюють різною начинкою. Вона може бути м'ясною, рибною або ж із солодощами. У нашому випадку наповнювачами будуть абрикоси і горіхи. Такі чудові кошики красиво виглядають на святковому столі. Завдяки горіхам і абрикосовій суміші на смак тарталетки виходять м'якими, ніжними і дуже смачними. При бажанні, абрикоси можна замінити будь-яким іншим фруктом, який вам більше до смаку, або ж для того, щоб урізноманітнити десерт.

Інгредієнти

Масло вершкове

100 г

Маскарпоне

120 г

Борошно

200 г

Цукор коричневий

150 г

Яйце куряче

1 шт.

Джем абрикосовий

100 г

Волоський горіх

100 г

Ваніль

5 г

Етапи приготування

01

Збити масло (всю норму без 20 г.) з вершковим сиром до пишного стану. Продовжуючи збивати, додати просіяне борошно. Надати тісту форму кулі і помістити в холодильник на 15 хвилин. З'єднати цукор, яйце, масло, що залишилося, сіль і ванілін. Додати подрібнені горіхи і абрикосовий джем.

02

Дістати тісто з холодильника, розділити на невеликі порції і скачати кульки діаметром близько 2.5 см. Кожну кульку приплюснути і витягнути в тонкий млинець. Змастити формочки для мафінів маслом і викласти тісто по дну і з боків.

03

Усередину викласти по столовій ложці абрикосово-горіхової суміші. Прикрасити кожне тістечко горіхом. Випікати в духовці при температурі 165°C градусів приблизно 25-30 хвилин. Охолодити на решітці, не виймаючи з формочок.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Абрикосово-горіхові тарталетки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua