
Суп по-ризьки
Латвійська кухня протягом багатьох сторіч відчувала вплив інших національних кухонь. Латвійська кухня формувалася під впливом литовської, естонської, німецької, російської та білоруської кухонь. Основними продуктами латвійської національної кухні є мука, горох, боби, картопля, овочі, молоко і молочні продукти, крупи і в першу чергу перлова крупа, а також риба. Сьогодні ми вам представляємо прекрасну першу страву латвійської кухні - це суп по-ризьки. Він включає в себе всі національні латвійські продукти. У першу чергу це перлова крупа і тріска. Такий чудовий супчик порадує вас незабутнім смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тріска
1000 г.
Морква
1 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Картопля фасована
10 шт.
Крупа перлова
3 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1500 - 2000 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чилі Копчені Спеції 20г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу відварити в підсоленій воді з коренем петрушки до готовності, бульйон процідити.
02
Коли проціджений відвар закипить, влити гаряче молоко і всипати крупу. Через 15-20 хвилин покласти в суп нарізану на половинки картоплю і варити до готовності.
03
Додати вершкове масло, обсмажені на олії цибулю і моркву. Посолити, додати спеції і довести до кипіння. Перед подачею в кожну порцію покласти шматочок відвареної риби.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів