
Салат з оселедця з яблуком
Якщо з оселедця вам доводилося готувати тільки всім відомий салат під шубою, візьміть на озброєння ще один рецепт. Довго клопотати над ним не доведеться, а смак сподобається вам не менше. Якщо картоплею, яйцями і цибулею в салаті нікого не здивувати, то в цьому салаті основний тон задає оригінальне поєднання яблук і оселедця. Яблука додадуть вам не лише кисло-солодкий смак і приємний аромат, такий незвичайний в цьому поєднанні, але і масу вітамінів і інших необхідних корисностей. При подачі рекомендуємо прикрасити його зеленню і часточками яблук, які треба обов'язково окропити лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Інгредієнти
Філе оселедця
300 г
Яйця
3 шт.
Картопля
3 шт
Яблука (середні)
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Майонез
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирі і остудити.
02
Яйця відварити і також остудити.
03
Тим часом дрібно нарізати цибулю, потім залити її окропом і залишити на 10 хвилин. Потім злити окріп і промити цибулю холодною водою - це допоможе видалити гіркоту.
04
Картоплю, яка вистигла, очистити і нарізати кубиками.
05
Філе оселедця нарізати кубиками приблизно такого ж розміру.
06
Яблука очистити, видалити серцевину і також нарізати кубиками.
07
Яйця натерти на середній терці.
08
З'єднати всі компоненти салату, поперчити і заправити майонезом за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів