Салат з червоною рибою, грибами і помідорами - Image

Салат з червоною рибою, грибами і помідорами

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Риба - це джерело жирів і білка, цінних вітамінів і мікроелементів, але саме червона риба допомагає довше зберігати молодість організму, тому смакуємо її не тільки із задоволенням, але і з користю. У поєднанні з маринованими грибами, які надають салату свою особливість з пікантним соєвим соусом - це просто вишукано. Але гідним доповненням до цього букету буде помідор, що має ароматний і насичений смак, радує нас не тільки в теплу пору року, а й взимку, коли вітамінів так мало. Петрушка незмінно прикрасить цю страву не тільки виглядом, але і ароматом, який вона зберігає довгий час.

Інгредієнти

Слабосолона сьомга або форель

200г

Мариновані гриби

150г

Болгарський перець

1шт

Помідор

4шт

Цибуля

1шт

Салат

за смаком

Кріп

1 пучок

Олія

2 ст. л.

Лимонний сік

2 ч. л.

Соєвий соус

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Мариновані гриби вимити, порізати шматочками і протушкувати 3-5 хвилин у невеликій кількості води з соєвим соусом. Потім охолодити.

02

Всі компоненти нарізати. Рибу різати продовгуватими шматочками, цибулю різати тоненькими напівкільцями, перець - соломкою, а помідори тоненькими шматочками. Половину листків салату порвати, кріп дрібно посікти.

03

На порційні тарілки покласти ціле листя салату, на них викласти порване листя салату, потім всі компоненти і полити олією, збитою з соком лимона, потім посипати кропом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з червоною рибою, грибами і помідорами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua