Салат з оселедцем і яйцем - Image

Салат з оселедцем і яйцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легендарний, всіма улюблений традиційний салатик на будь-якому святковому застіллі «Оселедець під шубою», на щастя, далеко не єдиний варіант використання даної рибки в стравах. І ось як доказ простий рецепт, який заслуговує Вашої уваги – салат з оселедцем і яйцем. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, салати з ним виходять чудові: ароматні, ситні і поживні. А сама рибка досить-таки недорога і має відмінні смакові якості, тому вона відмінно поєднується з будь-якими продуктами. У нашому випадку оселедець складе прекрасну компанію рису, свіжим овочам і яйцям. Прекрасний салатик, який урізноманітнить Ваш сімейний раціон.

Продукти для рецепту

Рис пропарений
46.10 - 72.40

Рис пропарений

за 1 кг

Інгредієнти

Рис пропарений

150 г.

Оселедець закусочний

200 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Огірки солені

120 г.

Зелень мікс 100г

30 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Рис відварити до готовності і охолодити. Рибу нарізати невеликими скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і обшпарити окропом.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець за смаком і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв