Салат з риби з помідорами - Image

Салат з риби з помідорами

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і заможності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, так само як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик з відвареного лосося з овочами. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі помідори, хрусткі свіжі і мариновані огірки і картопля, ця страва є справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.

Продукти для рецепту

Лосось шматок охолоджений
699.00

Лосось шматок охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Лосось шматок охолоджений

200 г

Помідори рожеві фасовка

120 г

Картопля фасована

360 г

Огірок короткоплідний

100 г

Салат Vita Verde Яскравий 120г

75 г

Огірки мариновані Aro 3л

75 г

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

10 мл

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

50 г

Етапи приготування

01

Рибу відварити в підсоленій воді. Після цього холодити, а потім нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, відварити в підсоленій воді. Злити воду, охолодити і очистити від шкірки. Нарізати картоплю невеликими кубиками.

02

Огірок, маринований огірок і помідор помити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити і порвати руками. Приготувати запрвку: змішати майонез з оцтом, сіллю і перцем. Змішати всі інгредієнти в мисці, додати заправку і викласти на порційні тарілки на листя салату.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв