
Риба у вершках по-норвезьки
У Вас сьогодні рибний день? Порадуйте домашніх "Рибою у вершках по-норвезьки". Треба відзначити, що в жодній іншій країні не знайдеш таких різноманітних рибних страв, як у Норвегії. І це не дивно, бо головний продукт цієї морської країни - звичайно, риба. Тріска, скумбрія, оселедець, лосось, форель, сардини (причому в будь-якому вигляді) присутні там, без перебільшення, в щоденному раціоні будь-якої сім'ї. У запропонованому рецепті використовується філе тріски. Тріска по праву затребувана кулінарами всього світу. Правильно приготовлена, вона відрізняється особливим смаком і ароматом. Запечена у вершках під "шубкою" з яєць, м'якушки білого хліба і тертого сиру, тріска стане одною із самих улюблених сімейних страв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Norven тріски без шкіри морожене 450г
1 шт.
Цибуля порей
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 г.
Хліб Домашній пшеничний 580г
2 шматки
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізану цибулю викласти у форму з соняшниковою олією.
02
Нарізати філе тріски невеликими шматочками і укласти їх поверх лука порея.
03
Залити рибу вершками.
04
Яйця злегка збити, додати до них м'якіш білого хліба, тертий сир, сіль, перець, все перемішати.
05
Отриману суміш акуратно викласти по поверхні риби і відправити в духовку запікатися на 30 хвилин при температурі 170°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів