
Маринована сьомга на шпажках
Маринована сьомга на шпажках - ще один незвичайний, але дуже простий спосіб приготувати рибу так, аби вона не втратила свої корисні речовини. Рибу на шпажках можна подавати як у якості закуски, так і в якості головної страви. Сьомга стане відмінною прикрасою святкового столу, доповнить важливість особливого випадку, добре буде поєднуватися з келихом червоного вина. Все залежить від ваших бажань і фантазії. Часник додасть неперевершеного аромату і пікантності, а йогурт зробить м'ясо риби надзвичайно ніжним. Також ви можете приготувати соус на свій смак. Гармонійно буде виглядати разом з овочевим салатом. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
600 г.
Сіль Єгипет
17 г.
Каррі Еко гострий 20г
10 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
250 мл.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
1 шт.
Етапи приготування
01
Нарізати рибу довгими, широкими шматками. Змішати пасту каррі з соняшниковою олією та покласти шматочки риби в соус, який отримали. Залишити маринуватися на 4 години мінімум. Краще на цілий день.
02
Замариновану рибу одягнути на шпажки, посолити (10 г.) та готувати на грилі 1-2 хвилини з кожної сторони. Рибу можна також запекти в духовці при 180°C протягом 4 хвилин.
03
Огірок почистити від шкірки, натерти на тертці, злити сік, який утворився та змішати з йогуртом. Додати подрібнений часник та сіль (7 г.).
04
Подавати шпажки з рибою на тарілці разом з соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів