Салат з оселедця з овочами та яблуком - Image

Салат з оселедця з овочами та яблуком

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легендарний «оселедець під шубою» не єдиний, на щастя, варіант вдалого використання цієї смачної рибки. Не дивлячись на те, що оселедець – досить-таки специфічний морський продукт, він відмінно відчуває себе в компанії будь-яких овочів. Тому рецептів з його участю величезна безліч. Зверніть увагу на пропонований салатик. Його пікантність полягає в неординарному союзі ситного оселедця і кисло-солодких яблучок. Не поєднувана на перший погляд комбінація є дуже гармонійною і служить наочним прикладом того, як зі звичайних продуктів може вийти не стільки буденна, скільки оригінальна страва. Ситний і поживний, легкий і свіжий салатик одночасно, який урізноманітнить Ваше сімейне меню.

Інгредієнти

Оселедець

300 г.

Огірки солоні

150 г.

Буряк

200 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Яблуко

120 г.

Яйце куряче

3 шт.

Оливкова олія

30 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Оселедець (філе) нарізати скибочками. Огірки нарізати кубиками або скибочками.

02

Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

03

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Салат з оселедця з овочами та яблуком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua