
Риба в томатному соусі з оливками
Риба - це один із тих продуктів, які вживає в їжу абсолютна більшість мешканців земної кулі. І це цілком зрозуміло, тому що риба - просто джерело найцінніших вітамінів, мікроелементів і легкозасвоюваного білка, а вміст у рибі поліненасичених жирних кислот (омега 3 і омега 6) - це взагалі тема, гідна окремого обговорення. Може бути, люди, які не люблять рибу, просто одного разу спробували її в невдалому приготуванні і зробили для себе неправильні висновки? Готуйте рибу, користуючись вдалими, перевіреними рецептами, і Ви отримаєте масу смакового задоволення. Риба в томатному соусі з оливками - один із таких рецептів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Цибуля
150 г.
Оливки Aro різані 4250мл
50 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати рибу невеликими шматками.
02
Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.
03
Потім обваляти в борошні.
04
На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.
05
Цибулю та зелень дрібно нарізати.
06
Помідори нарізати кубиками.
07
Оливки нарізати кружечками.
08
На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.
09
Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів