
Риба в ніжному суфле
Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.
Інгредієнти
Філе риби (будь-якої)
500 г.
Яйця
2 шт.
Молоко
250 мл.
Кетчуп
5 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Філе риби нарізати невеликими шматками.
02
Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.
03
Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.
04
У масу додати молоко і ретельно перемішати.
05
Потім додати кетчуп. Перемішати.
06
Викласти шматочки риби в форму для запікання.
07
Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів