
Риба в ніжному суфле
Влаштуйте для домашніх рибний день і приготуйте "Рибу в ніжному суфле". На жаль, в раціоні багатьох людей страви з риби - дуже рідкісний гість. І це в корені неправильно. Адже протеїни, які містяться в рибі, засвоюються краще в порівнянні з іншими джерелами білка. Засвоюваність "рибного" білка іноді досягає 98%. А вміст у рибі поліненасичених жирних кислот, найцінніших мікроелементів і вітамінів - це взагалі окрема тема. Рибу в цьому рецепті можна використовувати будь-яку: судак, тілапію, пангасіус, горбушу і т.д. При виборі керуйтеся своїми смаковими уподобаннями. Рибка у Вас вийде ніжною і соковитою і буде гармонійно поєднуватися з картопляним пюре на гарнір.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Кетчуп Salvest 530г
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Філе риби нарізати невеликими шматками.
02
Шматочки риби обсмажити на олії з двох сторін по 10 хвилин.
03
Збити яйця. Посолити і поперчити за смаком.
04
У масу додати молоко і ретельно перемішати.
05
Потім додати кетчуп. Перемішати.
06
Викласти шматочки риби в форму для запікання.
07
Залити рибу соусом, поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів