Риба в сирному суфле - Image

Риба в сирному суфле

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо риба в будь-якому вигляді рідко буває у Вашому сімейному меню, обов'язково перегляньте свій раціон, бо Ви допускаєте помилку. Адже невипадково Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати рибу 2-3 рази на тиждень. Риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, мікроелементів, вітамінів, але найцінніше в рибі - поліненасичені жирні кислоти (омега 3 і омега 6). Фахівці міркують про різний ступень корисності морської і річкової риби, але в будь-якому випадку риба дуже корисна. У цьому рецепті можна використовувати філе будь-якої риби, наприклад, судака, тілапії, пангасіуса і т.д. При виборі довіртеся своїм смаковим уподобанням.

Інгредієнти

Філе риби (будь-якої)

500 г.

Яйця

5 шт.

Твердий сир

150 г.

Панірувальні сухарі

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу нарізати невеликими шматочками.

02

У панірувальні сухарі додати сіль і перець. Перемішати.

03

Рибу обваляти в отриманій суміші.

04

Викласти на сковороду, змащену олією.

05

Посмажити рибу з двох сторін по 5 хвилин.

06

Сир натерти на дрібній тертці.

07

Окремо збити яйця. Посолити.

08

До яєць додати сир і перемішати.

09

Рибу викласти у форму для запікання.

10

Зверху викласти яєчно-сирну масу. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Риба в сирному суфле – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua