Рибні крокети - Image

Рибні крокети

Кількість порцій: 12Час приготування: 3 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже смачні, корисні та прості рибні крокети, з нарізаної (а не подрібненої) риби, запечені в духовці. Вони чудово підійдуть на обід або вечерю. Як гарнір підійдуть крупи (особливо рис), картопляне пюре або пюре з цвітної капусти. Хорошим дієтичним варіантом буде подати парові, варені або запечені овочі (наприклад, суміш моркви, цвітної капусти, броколі та зеленого горошку). Подавати рибні крокети можна і з звичайним найпростішим овочевим салатом. Оригінальною ідеєю буде загорнути шматочок сиру в крокети, тоді при подачі їх гарячими сир всередині буде розплавлений і тягнутися. Рибу беріть будь-яку на ваш смак, можна як червону, так і білу.

Інгредієнти

Хліб білий

100 г.

Риба (будь-яка, наприклад, хек)

200 г.

Олія рослинна

20 мл.

Масло вершкове

20 г.

Борошно пшеничне

20 г.

Молоко

380 мл.

Яйце куряче

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу помити, відокремити м'ясо від кісток і подрібнити. Розігріти вершкове масло на сковороді, обсмажити борошно і влити молоко. Обережно перемішувати поки соус не загусне, а потім додати рибу. Додати сіль, перець і дати соусу з рибою охолонути.

02

Хліб обсушити (можна в духовці) і подрібнити до стану сухарів. З рибної маси сформувати кульки. Яйце трохи збити. Духовку розігріти до 190 градусів.

03

Крокети обваляти в сухарях, потім в яйці і знову в сухарях. Деко змастити олією. Викласти крокети на деко, поставити в духовку і запікати близько 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рибні крокети – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua