Конверти з лососем і картоплею - Image

Конверти з лососем і картоплею

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ніжні трикутні конвертики з хрусткого листкового тіста, яке тане в роті, з начинкою з ароматного міксу лосося, картоплі та зеленого горошку з кропом і вершками. Гарною ідеєю буде посипати пиріжки зернами кунжуту або тертим сиром (вдалим вибором тут стане пармезан). Якщо ви не любите поєднання горошку і лосося, то можна замінити горошок на броколі. Картоплю за бажанням можна замінити на цвітну капусту (в смаковому значенні страва втратить не так багато, зате калорійність трохи знизитися, а користь зросте). Додати в пюре можна сир, або зробити ще оригінальніше і залишити картоплю шматочками. Перед подачею пиріжки краще трохи підігріти, бок в теплому стані вони будуть ще смачнішими!

Продукти для рецепту

Тісто дріжджове здобне
139.00

Тісто дріжджове здобне

за 1 кг

Інгредієнти

Тісто дріжджове здобне

400 г.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Лосось шматок охолоджений

400 г.

Картопля фасована

500 г.

Пюре Milupa Зелений горошок 125г

200 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл.

Кріп 70г

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C градусів. М'якоть риби відокремити від кісток. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити, разом з горошком, в підсоленій воді до готовності. Злити воду.

02

Тісто повністю розморозити і розкачати. Розрізати тісто на квадрати. Змастити тісто вершковим маслом, викласти рибу, картоплю і горошок. Скріпити конвертики, змастити зверху маслом і покласти на деко. Поставити деко в духовку і запікати 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв