Запечений короп із грибами - Image

Запечений короп із грибами

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 5 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви намагаєтеся харчуватися правильними продуктами, тоді ви знаєте, що риба - відмінний варіант для вечері. Так як вона не важка для шлунка, в ній мало жирів і досить білка. А крім того, в рибі дуже багато фосфору, який при запіканні зберігається в рибі і, відповідно, живить ваш організм. Щоб страва вийшла смачна і соковита, тоді варто не просто запекти рибу в духовці, а якось урізноманітнити всю страву. Пропонуємо запікати коропа з грибами для більш насиченого смаку. Тоді таку страву можна вже подавати як повноцінну. Можна прикрасити овочами або зробити до риби легкий овочевий салат, і тоді ваш вечеря готова.

Продукти для рецепту

Короп тушка
279.00 - 354.00

Короп тушка

за 1 кг

Інгредієнти

Короп тушка

2 кг.

Печериці кремові 400г

200 г.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Лимон

1 шт.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Ріпчасту цибулю необхідно нарізати тонкими півкільцями, а гриби невеликими скибочками.

02

Гриби і цибулю обсмажити окремо на соняшниковій олії до м'якості. Також можна додати січену зелень. Отриману начинку посолити, поперчити і добре перемішати.

03

Коропа потрібно почистити від луски, випатрати і обрізати зябра. Потім всередині і зовні натерти сіллю і перцем.

04

Рибу нафарширувати приготованою раніше начинкою. При необхідності скріпити края зубочистками.

05

На боковій стороні коропа зробити "криві" надрізи. Половинку лимона нарізати на часточки і помістити їх в надрізи в рибі. Полити рибу лимонним соком з половинки лимона, що залишилася.

06

Рибу покласти на деко і випікати протягом 20-25 хвилин у попередньо розігрітій до 200°С духовці. Готовій рибі дати постояти 8-10 хвилин і акуратно перекласти її в блюдо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв