Балтійський салат зі шпротами - Image

Балтійський салат зі шпротами

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У радянські часи балтійські шпроти вважалися справжнім делікатесом, а в наш час шпроти вже не є дефіцитом, їх можна придбати в будь-якому магазині за прийнятною ціною. Виявляється, зі шпротами виходять не тільки смачні грінки і бутерброди, але і приголомшливі салати. Готуються вони дуже легко і швидко, а виходять шалено смачними і красивими. Шпроти, як і будь-які інші рибні продукти корисні для людського мозку, вони необхідні для того, щоб він працював максимально активно. Шпроти прекрасно поєднуються з будь-якими овочами і зеленню, що робить салат ще більш корисним. Салат зі шпротами - це не тільки смачне і оригінальне, але і дуже ситне блюдо.

Інгредієнти

Картопля

2 шт.

Огірки

2 шт.

Помідори черрі

6 шт.

Оливки

за смаком

Салат зелений

2 пучка

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

100 мл.

Оцет винний

1 ст. л.

Шпроти

160 г.

Яйце перепелине

5 шт.

Етапи приготування

01

Відварити окремо картоплю і яйця. Остудити, очистити від шкірки.

02

Картоплю разом із огірками нарізати кубиками, яйця із помідорами нарізати навпіл. Злити масло зі шпрот.

03

Змішати в салатниці листя салату, оливки, яйця, картоплю і огірки, помідори, шпроти. Додати сіль і перець за смаком, заправити оливково-оцтовою заправкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Балтійський салат зі шпротами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua