Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина - Image

Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Солодкі курячі грудки у фритюрі з зеленою цибулею, вином і цедрою апельсина – вишукана страва, яка займе гідне місце на Вашому святковому столі. Обсмажувати філе курячої грудки необхідно до появи золотистої скоринки. Саме тому курочка стає такою хрусткою і апетитно виглядає. Для пропонованої страви можна використовувати рисове вино. Імбир надає страві нотку солодкої пряності, а цедра апельсина в соусі – легкий аромат цитруса. У підсумку Вас чекає гармонійне поєднання хрусткої скоринки з ніжним, соковитим м'ясом курки під солодким апельсиновим соусом.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 4.95

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Сіль Єгипет

0,8 ч. л.

Спеція Перець білий мелений

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

200 мл.

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

50 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

25 г.

Імбир Еко мелений 20г

0,5 ст. л.

Часник

0,5 ч. л.

Перець Aro червоний мелений чилі 250г

0,25 ч. л.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

25 г.

Вино Freegold червоне солодке 12% 0,75л

1 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

30 мл.

Олія кунжутна Auchan 240мл

0,25 ч. л.

Соус соєвий Chong 1л

0,75 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2,5 ст. л.

Оцет Develey винний білий 6% 250г

2,5 ст. л.

Апельсини 1кг

1 шт.

Етапи приготування

01

Для приготування соусу, в миску натерти цедру апельсина, влити кунжутну олію, соєвий соус, воду, додати цукор і оцет.

02

Курку нарізати невеликими шматочками, перекласти у велику миску.

03

В окремій ємності збити 1 яйце, додати сіль і білий перець, влити 0,5 ст. л. оливкової олії. Перемішати. Додати яєчну суміш до курки, перемішати.

04

Змішати кукурудзяний крохмаль з борошном, обваляти в суміші шматочки курки. Розігріти в глибокій сковороді олію, партіями обсмажити курку, кожну партію протягом 3-4 хвилин.

05

Обсмажені шматочки викласти на паперовий рушник. Помити сковороду, сильно нагріти протягом декількох секунд, додати 0,5 ст. л. оливкової олії, додати на сковороду попередньо натертий імбир і подрібнений часник. Обсмажувати протягом 10 секунд. Додати зелену цибулю і перець чилі мелений, влити вино. Протягом 3 секунд перемішати, влити приготований соус, перемішати і довести до кипіння.

06

Додати в сковороду курку, перемішати. Змішати трохи крохмалю з водою, влити в сковороду. Коли соус загусне, зняти сковороду із вогню. Подавати курку можна із рисом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв