
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами – дуже смачне, ситне і ароматнее блюдо. Головною родзинкою страви є запечене філе курки і млинці з зеленню. Млинці для цього салату готуються без борошна і більше нагадують омлет, тому вони більш пікантні і ароматні, ніж звичайні. Грудка запечена більш соковита і ніжна, ніж відварена і надає салату зовсім інший смак. Замість майонезу салат можна заправити оливковою олією, тоді він буде більш корисним для організму. Цей незвичайний салат з легкістю можна приготувати для будь-якого святкового столу, особливо він порадує Ваших гостей в новорічні свята.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
20 шт.
Цибуля
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Кріп 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе посолити і поперчити за смаком. Загорнути у фольгу. Покласти у форму для запікання. Поставити в духовку на температуру 180°C. Запікати 30 хвилин.
02
Окремо дрібно нарізати цибулю, гриби та філе.
03
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати гриби. Посолити, поперчити і смажити 15 хвилин.
04
Помідори розрізати на 2 частини.
05
Зелень дрібно нарізати. У ємності збити яйця. Додати кріп і посолити. Ретельно перемішати.
06
Сковороду трохи змастити маслом. З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).
07
Перевернути і обсмажити з іншого боку.
08
Остудити і нарізати соломкою.
09
Змішати філе, гриби, помідори, млинчики. Якщо необхідно, досолити.
10
Заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів