
Салат з авокадо, курячим філе і фетою
Ця страва для всіх любителів авокадо. Авокадо не рекомендується замінювати іншим продуктом, так як в цьому салаті він просто ідеальний. Брати треба тільки стигле авокадо. Цибулю краще використовувати порей. Якщо під рукою є тільки ріпчаста цибуля, то краще її попередньо промити в холодній воді, щоб при додаванні в салат, вона не гірчила. Сир фета додають в салат у самому кінці, коли вже всі інгредієнти перемішані між собою. Це пов'язано з тим, що цей сорт сиру дуже ніжний і швидко розвалюється. Допускається заміна сиру фета бринзою. В цілому виходить чудова легка і ніжна закуска для обіднього або святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
300 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
250 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Часник
3 зубчика
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе відварити до готовності. Остудити і дрібно нарізати.
02
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно.
03
Огірки і сир нарізати кубиками.
04
Авокадо очистити і також нарізати кубиками.
05
Для заправки змішати олію, оцет, додати видавлений через часниковий прес часник. Трохи посолити, поперчити.
06
Листя салату порвати руками.
07
Додати філе, огірки, авокадо, цибулю.
08
Додати заправку. Потім додати фету і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів