
Салат з броколі і апельсинами
Пропонований салатик – справжнє втілення корисності. Завдяки багатому вітамінному складу і високій харчовій цінності броколі, що входить до складу страви, часто порівнюють з м'ясом і курячими яйцями. І що важливо – ця кольорова капуста має дуже низьку калорійність (всього двадцять вісім калорій), що порадує тих, хто дотримується всіляких дієт. Апельсин – так взагалі суцільне джерело вітамінів і цінних мінералів, тут і говорити не потрібно. Цей легкий салат приємно здивує незвичайними смаковими нотками (поєднання броколі і солодких апельсинів навряд чи де-небудь доведеться зустріти), а також дуже ефектним святковим виконанням: салатна закуска подається в шкірці від половинки апельсина.
Інгредієнти
Філе куряче
250 г.
Апельсини
2 шт.
Капуста броколі
140 г.
Огірки
140 г.
Майонез
30 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Броколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді.
03
Апельсини розрізати на половинки, витягти ложкою м'якоть з шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і видалити плівки.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Наповнити салатом половинки апельсинів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів