Cалат поліський - Image

Cалат поліський

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.

Продукти для рецепту

Ковбаса Novus Ферма Ліверна Ніжна 1г
149.00

Ковбаса Novus Ферма Ліверна Ніжна 1г

за 1 кг

Інгредієнти

Ковбаса Novus Ферма Ліверна Ніжна 1г

100 г.

Філе куряче

100 г.

Огірки солені

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

120 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв