
Рисова локшина по-тайськи
Пропонуємо Вам приготувати традиційну тайську страву - рисову локшину по-тайськи. У цієї тайської страви безліч варіантів. Рисова локшина, яка є основним інгредієнтом цієї страви, не містить глютен, дуже легко засвоюється, в ній мінімум жиру. Китайську рисову локшину відварюють згідно інструкції на упаковці. Як доповнення до рису в цьому рецепті використовують печериці, креветки, авокадо і варене куряче м'ясо. На останньому етапі приготування у страву додають два соуси: звичний соєвий і пікантний устричний. Родзинка рисової локшини по-тайськи в тому, що в ній присутні різні смаки: гострий, кислий, солоний і солодкий.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лапша Yopokki рисова сир 280г
300 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Креветки Delfin чищені заморожені 200г
80 г.
Філе куряче М'ясо Буковини апетитне варено-копчене
150 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
80 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
4 ст. л.
Кінза Metro Chef свіжа 50г
6 гілочок
Соус cоєвий Bonsai Premium Ketjap Manis 570г
2 ст. л.
Соус GWY устричний 710г
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Часник
2 зубчика
Спеція Імбир мелений
на кінчику ножа
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Локшину зварити в підсоленій воді. Під час варіння додати 1 ст. л. соняшникової олії.
02
Гриби порізати пластинками і обсмажити на соняшниковій олії (1 ст. л.). Посолити.
03
Креветки обдати окропом, очистити. Курку, креветки і авокадо нарізати шматочками однакової величини. Кінзу дрібно порізати, часник очистити і пропустити через прес. Змішати часник, кінзу, соуси, додати лимонний сік, цукор, мелений імбир і олію (2 ст. л.).
04
Локшину відкинути на друшляк і викласти у велику ємність.
05
Додати в локшину гриби, креветки, авокадо і куряче м'ясо, заправити все соусом, акуратно розмішати. Локшину викласти на тарілку і негайно подати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів