Курячі крильця в меді - Image

Курячі крильця в меді

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже часто господині, щоб приготувати м'ясо більш смачно, вдаються до різних хитрощів. Наприклад, щоб після прожарювання вийшла золотава й хрустка скоринка, куряче м'ясо маринують в меду. І хоча на перший погляд може здатися, що солодкий мед і куряче м'ясо не поєднуються, все ж страва виходить дуже ніжною і смачною. Крім того, згадайте, наскільки корисний мед для нашого організму. Не даремно він був першим помічником в лікуванні різних хвороб для наших мам і бабусь. Мед має дуже багато цілющих властивостей. А якщо ваша дитина або ви самі з якихось причин не любите мед у чистому вигляді, то в цій страві його смак відчувається не надто гостро, але свої цілющі властивості мед не втрачає.

Продукти для рецепту

Курячі крильця Наша Ряба Апетитна Солодкий чилі
150.40

Курячі крильця Наша Ряба Апетитна Солодкий чилі

за 1 кг

Інгредієнти

Курячі крильця Наша Ряба Апетитна Солодкий чилі

500 г

Мед Літній Мед 750г

5 ст.л

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

5 ст.л

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Якщо необхідно, розтопіть мед до рідкого стану. У глибокій мисці з'єднайте його з гірчицею і добре перемішайте.

02

Крильця промийте та висушіть.

03

Помістіть крильця в миску з маринадом, перемішайте і накрийте кришкою. Покладіть в холодильник як мінімум на півгодини для маринування.

04

У сковороді розігрійте олію і порціями обсмажте в ньому мариновані крильця з двох боків до золотистого кольору. Потім посоліть за смаком, накрийте кришкою, зменшіть вогонь і тушкуйте до готовності.

05

Як варіант мариновані крильця можна запекти в духовці. Подавати їх краще, коли вони трохи охолонуть і соус стане більш густим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв