Курка з вешенками і чилі - Image

Курка з вешенками і чилі

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курка з вешенками і чилі - досить пікантна страва і, напевно, сподобається гурманам, які люблять експериментувати зі смаками. Пікантність страві додадуть інгредієнти маринаду: соус теріякі, перець чилі і імбир. Зверніть увагу, що маринад використовується не тільки для попереднього маринування курячого філе, але й додається в блюдо на останньому етапі приготування разом з грибами, пекінською капустою і солодким соусом чилі. У даному рецепті вешенки можна замінити на гриби шиітаке або устричні гриби. У страву можна додати трохи курячого бульйону, тоді воно не буде сухим. Курку з вешенками і чилі можна подавати з відвареним рисом або з картоплею.

Продукти для рецепту

Перець чилі червоний
259.90 - 399.00

Перець чилі червоний

за 1 кг

Інгредієнти

Перець чилі червоний

2 стручка

Імбир

1 ст. л.

Куряче філе Алан варено-копчене

500 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

1 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Гливи 400г

150 г.

Капуста Пекінська

0,5 качана

Соус Katana Солодкий чилі 60мл

2 ст. л.

Коріандр Еко мелений 20г

за смаком

Курка Теріякі

100 г.

Етапи приготування

01

Перець чилі тонко нарізати, а імбир натерти на тертці. М'ясо нарізати скибочками, цибулю - півкільцями, гриби і капусту - шматочками.

02

Для маринаду змішати перець чилі, теріякі та імбир. Покласти туди ж м'ясо і обваляти в маринаді. Залишити на 15 хвилин.

03

Розігріти масло на великому вогні. Обсмажити цибулю протягом 2 хвилин до м'якості. Вийняти м'ясо з маринаду, маринад зберегти. Обсмажити м'ясо по 3 хвилини з кожного боку до готовності.

04

Додати гриби, капусту, соус чилі і маринад. Готувати 5 хвилин. При подачі додати свіжу зелень коріандру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв