Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами - Image

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами виходять дуже смачними і ніжними з неймовірним ароматом. Печінка береться гусяча або куряча, важливо правильно її вибрати. Якісний продукт повинен бути пофарбований у коричневий колір. Печінка повинна бути гладкою, чистою і блискучою. Використання в рецепті гусячої печінки зробить страву більш низькокалорійною, а людський організм отримає корисні елементи, які заповнять недолік тваринних жирів, білків і вітамінів. Гриби використовуються печериці або мариновані. Такі котлети - їжа після важких захворювань і операцій. Подавати до столу з різним овочевим гарніром.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

150 г.

Печінка гусяча Фуа-гра заморожена ~600-1200г

15 г.

Гриби Печериці мариновані по-домашньому

10 г.

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

25 г.

Масло вершкове домашнє

25 г.

Яйце куряче С0 1шт

0,25 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

10 мл.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

за смаком

Сухарі панірувальні

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.

02

Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.

03

Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв