Гювеч із курки з овочами - Image

Гювеч із курки з овочами

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Гювеч - традиційна страва балканської кухні, що представляє собою овочі і м'ясо, приготовані в глиняному горщику з кришкою. Слово "гювеч" означає одночасно: і глиняний горщик, і страва, яка в ньому готується. Хороший рецепт приготування курки повинен бути у кожної господині. Гювеч із курки з овочами - один із таких. Поєднання курки з овочами завжди цікаве, гармонійне і поживне. Курка з овочами - самий оптимальний спосіб смачно, ситно і корисно пообідати, не набираючи при цьому зайву вагу. У цьому рецепті пропонується приготувати курку з помідорами, кабачками, зеленою стручковою квасолею, ріпчастою цибулею, стручковим перцем. Корисність такого поєднання ніким не ставиться під сумнів.

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

2,5 кг.

Цибуля

3 шт.

Салат Чудова марка Зелена стручкова квасоля 300г

250 г.

Кабачок

3 шт.

Перець чилі Банка Спецій стручковий 30г

6 шт.

Помідори рожеві фасовка

6 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл.

Етапи приготування

01

Очистити і нарізати цибулю. Видалити стеблинки у кабачків і стручкового перцю.

02

Зняти шкірку кабачків і нарізати їх. Видалити насіння стручкового перцю і порізати разом зі стручковою квасолею на частини по 1 см. Помістити овочі в гювеч. Зверху покласти нарізане філе.

03

Помідори порізати кільцями і викласти на курку. Додати гарячу воду, перець, сіль, накрити кришкою. Запікати в духовці 1 годину.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв