Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті - Image

Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курячі грудки – найсмачніша і ніжна частина курки. До того ж, дієтична і корисна. Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті – непересічна ароматна страва із соковитою начинкою всередині. Подавати її можна зі свіжими овочевими салатами. Грудки посолити і поперчити за смаком. Щоб отрамати велику кишеню для начинки, необхідно спочатку зробити в грудці поздовжній розріз, потім два глибоких бічних надрізи, заглиблюючись в сторони. Усередині також посолити. Перед тим, як відправити страву в духовку, зробити поперечні надрізи на тісті ножем. Змастити можна як яйцем, так і молоком. При бажанні посипати кунжутним насінням.

Інгредієнти

Грудинка куряча

4 шт.

Печериці

150 г.

Цибуля-шалот

2 шт.

Чебрець

0,5 ст. л.

Тісто листкове

500 г.

Масло вершкове

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Етапи приготування

01

Розтопити вершкове масло на сковороді, обсмажити нарізану цибулю. Додати чебрець, очищені і нарізані гриби. Обсмажувати 3-4 хвилини. Рідина повинна випаруватися. Після, остудити.

02

У грудці зробити збоку поздовжній надріз, в отвір покласти грибну суміш зі сковороди.

03

Розкачати тісто, розділити на чотири частини. Обернути грудки в тісто, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути.

04

Деко збризнути водою, викласти грудки на деко. Змастити зверху тісто яйцем. Запікати протягом 30-35 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 200°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв