Куряче філе в імбирно-медовому маринаді - Image

Куряче філе в імбирно-медовому маринаді

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Філе - це найцінніша частина курки. Саме в ньому міститься так багато білка, як ні в якому іншому м'ясі. Саме тому філе вживають як спортивне харчування в домашніх умовах. Головним плюсом курячого філе вважається низький відсоток холестерину, але з іншого боку високий вміст заліза, вітамінів груп А, В, С і Е. Також куряче філе вважається дієтичним продуктом. Його рекомендують тим, хто худне або має проблеми зі здоров'ям (особливою із травною системою). Тому всім тим, хто любить або йому належить їсти куряче м'ясо, рекомендуємо простий рецепт, як приготувати його в маринаді. Це відмінна закуска до будь-якого гарніру .

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

2 шт.

Мед Літній Мед 750г

1 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3 ст. л.

Імбир Еко мелений 20г

1 ч. л.

Яблуко Джонапринц 70+

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе замаринувати в суміші імбиру, меду, 1 столової ложки оливкової олії, солі і перцю (залишити приблизно на годину).

02

Розігріти духовку до 180 градусів, запекти в ній яблуко до м'якості. Коли буде готове, трохи охолодити, очистити від шкірки, видалити насіння. Подрібнити яблуко в пюре, додаючи лимонний сік.

03

Обсмажити куряче філе в оливковій олії. Подавати філе гарячим з яблучним соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв