Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою - Image

Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курочка на грилі виходить ще кориснішою, ніж відварена, адже цінні речовини не йдуть у бульйон. При цьому вона ще смачніша, ніж смажена на сковороді. А якщо додати до неї як гарнір кукурудзу з чилі-лаймовою пастою, то страва вийде яскравою і екзотичною. Готувати таку курочку на грилі за фірмовим рецептом шеф-кухаря ресторану Tin Tin Іллі Сьоміна можна як на природі, так і вдома на спеціальній сковороді-гриль.

Продукти для рецепту

Курка ціла
131.20 - 135.40

Курка ціла

за 1 кг

Інгредієнти

Курка ціла

1шт

Соус Чумак BBQ Техаський 200г

400г

Масло вершкове домашнє

200г

Лайм

1шт

Чай зелений Еdems зі шматочками цедри лайма та листям м'яти 100г

Сік лайма JohnTop 230мл

18г

Перець червоний Fine Life чилі мелений 20г

Кумин (зіра) Pripravka 10г

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Розігрійте сковороду-гриль або підготуйте мангал.

02

Розберіть курку. Нам знадобиться філе, стегна і гомілки. Натріть їх сіллю з чорним перцем та обсмажте на грилі 15 хвилин, переверніть, змастіть курочку 200 г соусу, просмажте ще 15 хв., додайте ще 200 г соусу і доведіть до готовності.

03

Змішайте сік і цедру лайма з вершковим маслом, сіллю і спеціями. Нанесіть отриману пасту на качани кукурудзи і відправте їх на сковорідку гриль разом з куркою. Кукурудза буде готова за 15 хв.

04

Викладіть м'ясо і кукурудзу на тарілку. Подавайте з чилі-лаймовою пастою і шматочками лайму.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв