Гарбузові булочки з маскарпоне і зеленню - Image

Гарбузові булочки з маскарпоне і зеленню

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам рецепт ароматних і смачних гарбузових булочок з маскарпоне і зеленню. Маскарпоне - це італійський вершковий сир. Вважається, що вперше його стали робити в області між містечками поблизу Мілана в кінці шістнадцятого століття. Цей незвичайно-смачний сир Маскарпоне м'який, ніжний і вершковий на смак. Взагалі сиром його називають умовно. Маскарпоне, загалом-то, зовсім і не сир, а вершки, створожені винною кислотою, лимонним соком або винним оцтом. Для його виготовлення використовують коров'яче молоко або молоко буйволиць. Маскарпоне відмінно підходить для приготування різної випічки. Сир надає випічці ту ніжність і легкість, яку ви зможете відчути в цих гарбузових булочках.

Продукти для рецепту

Гарбуз Хоккайдо
52.70 - 79.90

Гарбуз Хоккайдо

за 1 кг

Інгредієнти

Гарбуз Хоккайдо

500 г.

Борошно 7 1кг

300 - 400 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч. л.

Сіль Єгипет

0,5 ч. л.

Масло вершкове домашнє

40 г.

Паприка Novus сушена мелена 20г

0,25 ч. л.

Насіння кмину Carmencita мелене 47г

1 - 2  ст. л.

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

125 г.

Сир кисломолочний 9%

125 г.

Насіння Seedera Мікрозелень Цибуля-шніт 10г

2 ст. л.

Часник та петрушка Badia 141,7г

1 ст. л.

Кріп Деко сушений 6г

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Гарбуз очистити від шкірки, нарізати великими кубиками і зварити в пароварці або приготувати в мікрохвильовій печі до м'якості.

02

Перенести в сито і залишити на 30 хвилин до охолодження. Подрібнити гарбуз у блендері до стану пюре.

03

Маскарпоне змішати з сиром і всією зеленню, посолити, перемішати і поставити в холодильник.

04

Борошно змішати з сіллю (0,5 ч. л.) і розпушувачем для тіста. Кінчиками пальців перетерти борошно з маслом до стану "дрібних хлібних крихт". Додати гарбузове пюре, базилік, паприку і кисле молоко або ряжанку (2 ст. л.), силіконовою лопаткою перемішати тісто до однорідного стану. На робочу поверхню насипати борошна і акуратно домісити тісто руками до м'якої і злегка липкої консистенції.

05

Деко вистелити пергаментом для випічки. Тісто розділити на 6 рівних частин. Скачати кожну в кульку і викласти на деко. Маленьким гострим ножем зробити хрестоподібний надріз на верхівці кожної булочки. Злегка змастити верхівку кожної булочки кислим молоком або ряжанкою і присипати кмином.

06

Духовку розігріти до 220°C. Випікати в розігрітій духовці 20-25 хвилин. Подати теплими з маскарпоне.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв