Томатний суп із локшиною - Image

Томатний суп із локшиною

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Супи завжди повинні бути легкими, але і в той же час ситними. Крім того, однотипні і традиційні супи з часом набридають. Тому хочеться завжди чогось новенького і незвичайного. Суп з креветками і локшиною - це якраз те, що треба. Креветки хоч і не надто калорійні, але дуже смачні. Як і всі морепродукти, вони багаті на білок, що важливо для нашого організму. Крім креветок в супі дуже багато різних важливих інгредієнтів. Наприклад, помідори. Вони добре розбавляють суп, роблять його більш соковитим. А локшина, звичайно ж, робить страву більш ситною. Тому такий суп цілком зійде як повноцінна страва, яку можна подавати з бутербродами.

Інгредієнти

Цибуля

1 шт.

Масло вершкове

20 г.

Базилік свіжий

за смаком

Бульйон

1 л.

Локшина

150 г.

Петрушка

за смаком

Помідори

600 г.

Сіль

за смаком

Креветки

200 г.

Часник

2 зубчика

Етапи приготування

01

Цибулю порізати кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі до легкої прозорості.

02

До цибулі додати нарізані помідори, дрібно нарізаний часник і трави (базилік і петрушку). Тушкувати все разом 7 хвилин.

03

Підготувати креветки і локшину. Креветки відварити 3 хвилини. Окремо в спокійно киплячий бульйон покласти локшину. Варити протягом 5 хвилин.

04

До локшини додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Посолити. Прокип'ятити разом 2 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Томатний суп із локшиною – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua