
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі - прекрасне блюдо для тих, хто любить ніжні відчуття, хто замість гостроти надає перевагу кислинці і солодкому смаку. М'ясо стане відмінним доповненням для гарніру. Також його можна просто подавати з хлібом і намазкою. У міру солодким м'ясо стане завдяки болгарському перцю, соєвому соусу і солодкому соусу чилі. Аромат каррі та імбирного сиропу дасть усім знати, що у вас в домі свято, навіть далеким сусідам. Цей аромат рознесе радість по всьому району. А приготувати такий кулінарний шедевр можна всього за 20 хвилин. Тому ощасливте свого чоловіка, після чого він буде намагатися дарувати радість і вам.
Інгредієнти
Свинина
500 г.
Соєвий соус
4 ст. л.
Імбирний сироп
2 ст. л.
Соус чилі солодкий
3 ст. л.
Цукор коричневий
1 ст. л.
Чилі пудра
1/4 ч. л.
Каррі порошок
1/2 ч. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Перець болгарський
1 шт.
Олія рослинна
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець соломкою середнього розміру. М'ясо нарізати тонкою соломкою.
02
В окремому посуді змішати соєвий соус, імбирний сироп, соус чилі, цукор, чилі-пудру і каррі.
03
У воці на сильному вогні розігріти 2 ложки рослинної олії і обсмажиті цибулю і зелений перець 2-3 хвилини до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
04
Зробити знову сильний вогонь під вокою і додати масло, що залишилось. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.
05
Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів