Тушковані овочі з фетою  - Image

Тушковані овочі з фетою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Тушковані овочі – це не тільки низькокалорійно і корисно, але ще й смачно і поживно. Ви цілий рік зможете радувати рідних такою стравою, оскільки її можна приготувати як зі свіжих, так і заморожених овочів. А найголовніше: експериментуючи з інгредієнтами і пропорціями, а також додаючи різні пряні спеції і соуси, Ви щоразу будете отримувати нову, не схожу на попередню, оригінальну страву. Рекомендуємо Вам спробувати ситне рагу з тушкованих овочів з додаванням одного вишуканого компонента – грецького сиру фета, який відомий завдяки ніжній, пухкій консистенції і злегка солонуватому смаку. Страва урізноманітнить Ваш буденний раціон яскравими фарбами і приємними спогадами.

Інгредієнти

Цукіні

200 г.

Морква

200 г.

Помідори чері

200 г.

Сир фета

80 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Цукіні і моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками.

02

Сир фета розкришити. Цукіні і моркву викласти на сковороду і залити невеликою кількістю води.

03

Тушкувати овочі близько 15 хвилин. Потім додати помідори, спеції і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати сиром фета.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Тушковані овочі з фетою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua