
Пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано
Ця страва зробить вас воістину знавцем кулінарії в очах всіх ваших рідних і близьких. Приготувавши пастуший пиріг з фаршу і томатів з орегано, ви здивуєте будь-кого. Страва дуже ситна завдяки картоплі і фаршу. Оливкова олія, перець і вершки роблять його ніжним і незвичайним, а томатна паста подарує йому певну соковитість. І на довершення, орегано прикрасить пиріг запашним ароматом. Якщо ж ви любите гострі страви, можете додати в пиріг соус табаско, який зробить його ще пікантнішим. Але будьте готові - після такого пирога домочадці просто так не відступлять, і будуть просити ще. Адже, хто не захоче відчути себе в ресторані, знаходячись вдома?
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
170 г.
Фарш яловичий
170 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
90 г.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
30 мл.
Орегано Auchan 20г
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
15 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити (неочищеною) у воді або на пару до готовності. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Додати у фарш цибулю, часник, сіль і перець.
02
Коли картопля буде готова, очистити її від шкірки і за допомогою виделки розтерти в пюре, додавши вершкове масло, сіль і вершки. У склянку укласти шар фаршу, потім картоплю і пасту. Повторювати так шар за шаром.
03
Закрити стакани кришками і варити на пару протягом 30-35 хвилин. Перед подачею зняти кришки і прикрасити томатною пастою і орегано. За бажанням можна додати сметану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів